Schilderwerken in huis regio Brugge

Onze schilders leveren kwaliteit, service en garantie.
Wij garanderen dat je met plezier onze vakmensen in huis laat.

We zijn gespecialiseerd in deze schilderwerken:

Schilderen van wanden en plafonds

De voorbehandeling van uw muren en plafonds voor schilderwerken zijn van zeer groot belang. Deze dienen geschuurd en geplamuurd te worden tot ze voldoende vlak zijn. Deze bewerking kan indien nodig en naargelang de wensen van de klant meerdere malen gebeuren. Na de laatste maal schuren worden alle vlakken dan zorgvuldig gefixeerd. Nu pas staat het oppervlak klaar voor het schilderen in een stijl van uw keuze.

Schilderen van deuren 

Bij het schilderen van deuren is ook de nodige voorbereiding vereist. De deuren worden afgenomen en alle deurbeslag wordt verwijderd. De deur en omlijsting wordt zorgvuldig geschuurd. Na het aanbrengen van de eerste primer laag verf worden alle gaatjes in de omlijstingen zorgvuldig opgevuld, waarna er opnieuw geschuurd wordt. Na het aanbrengen van de tweede primer laag worden alle zichtbare naadjes en spleetjes met de grootste zorg opgekit. Pas dan kan de eindlaag door de schilder worden voorzien.

Schilderen van trappen

Door het schilderen van een oude trap kunt u ook tot een verbluffend resultaat komen. Door bijvoorbeeld in 2 kleuren te werken creëer je een zwevend effect.

Vertrouw voor al uw schilderwerken op Gema Decor

Schilderen met hoge afwerkingsgraad

Wij staan steeds garant voor een perfecte afwerking. We werken dan ook met zeer kwalitatieve materialen en werken af met oog voor detail.

15 jaar ervaring in renovatie

Neem gerust contact op met enkele van onze klanten. Al 15 jaar zorgen we voor perfect afgewerkte schilderwerken, behang of renovatie. Onze tevreden klanten zijn ons uithangbord.

Shutterstock 571451092

Duurzame renovatie

Wij gebruiken de meest kwalitatieve materialen die beschikbaar zijn op de markt. Steeds wordt op uw vraag de technische fiche van de producten afgeleverd.

Kiezen voor vliesbehang met het oog op een duurzaam resultaat

Als schildersbedrijf met het oog op duurzaam resultaat bevelen wij de klant altijd aan om te kiezen voor het plaatsen van een kwaliteitsvol vliesbehang op muren en plafonds alvorens te schilderen. Dit geeft een visueel mooier ogende afwerking en de structuur van het oppervlak is ook veel onderhoudsvriendelijk en duurzamer dan gewoon schilderen.  

Dit zijn de vragen die we jou zullen stellen:

  • We peilen naar uw gevoel omtrent kleur en beleving.
  • We willen weten in welke omgeving u zich thuis voelt.
Decoratie, renovatie en schilderwerken appartementen, lofts, woningen Bruggen en kust

Wilt u ook uw huis laten omtoveren in een thuis?

Krijg een gratis offerte