Voor al uw binnenschilderwerken in Brugge: één adres

Wij leveren kwaliteit, service en garantie.
Wij garanderen dat je met plezier onze vakmensen in huis laat.

We zijn gespecialiseerd in het schilderen van:

Wanden en plafonds

De voorbehandeling van uw muren en plafonds zijn van zeer groot belang. Deze dienen geschuurd en geplamuurd te worden tot ze voldoende vlak zijn. Deze bewerking kan indien nodig en naargelang de wensen van de klant meerdere malen gebeuren. Na de laatste maal schuren worden alle vlakken dan zorgvuldig gefixeerd. Nu pas staat het oppervlak klaar voor de volgende bewerking.

Deuren 

Bij het schilderen van deuren is ook de nodige voorbereiding vereist. De deuren worden afgenomen en alle deurbeslag wordt verwijderd. De deur en omlijsting wordt zorgvuldig geschuurd. Na het aanbrengen van de eerste primer laag worden alle gaatjes in de omlijstingen zorgvuldig opgevuld, waarna er opnieuw geschuurd wordt. Na het aanbrengen van de tweede primer laag worden alle zichtbare naadjes en spleetjes met de grootste zorg opgekit. Pas dan kan de eindlaag worden voorzien.

Trappen

Door het schilderen van een oude trap kunt u ook tot een verbluffend resultaat komen. Door bijvoorbeeld in 2 kleuren te werken creëer je een zwevend effect.

Vertrouw voor al uw schilderwerken op Gema Decor

Hoge afwerkingsgraad

Wij staan steeds garant voor een hoge afwerkingsgraad. We werken dan ook met zeer kwalitatieve materialen en werken af met oog voor detail.

15 jaar ervaring

De jarenlange ervaring en het steeds streven naar beter, openstaan voor de vernieuwende technologieën resulteert in het bedrijf waar we vandaag voor staan. Ons doel is steeds een tevreden klant. 

Shutterstock 571451092

Duurzaam resultaat

Wij gebruiken de meest kwalitatieve materialen op de markt voorhanden. Steeds wordt op uw vraag de technische fiche van de producten afgeleverd.

Kiezen voor vliesbehang met het oog op een duurzaam resultaat

Als schildersbedrijf met het oog op duurzaam resultaat bevelen wij de klant altijd aan om te kiezen voor het plaatsen van een kwaliteitsvol vliesbehang op muren en plafonds alvorens te schilderen. Dit geeft een visueel mooier ogende afwerking en de structuur van het oppervlak is ook veel onderhoudsvriendelijk en duurzamer dan gewoon schilderen.  

Dit zijn de vragen die we jou zullen stellen:

  • We peilen naar uw gevoel omtrent kleur en beleving.
  • We willen weten in welke omgeving u zich thuis voelt.
Photo 1521483756775 C37af386fce9

Wilt u ook uw huis laten omtoveren in een thuis?

Krijg een gratis offerte